AUTOR: P.R.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

9. TRAVNJA 2011. 20:50h

FOTO: Ivo Josipović posjetio izložbu Art deco

Foto

Ivo Josipović ra ...
0

Tekst

Predsjednik Ivo Josipović posjetio je danas Muzej za umjetnost i obrt i razgledao izložbu "Art déco i umjetnost u Hrvatskoj između dva rata".

Izložbeni postav Predsjednik RH je razgledao uz Miroslava Gašparovića, ravnatelja Muzeja za umjetnost i obrt, voditelja projekta i koautora koncepcije te autora dionice o slikarstvu. Ravnatelj MUO predstavio je Predsjedniku RH Anđelku Galić, koautoricu koncepcije, koordinatoricu projekta i urednicu kataloga, mr.sc. Mariju Tonković, članicu stručnog odbora i autoricu dionice o fotografiji i filmu, dr.sc. Irenu Kraševac, članicu stručnog odbora i autoricu dionice o kazalištu, dr.sc. Anu Lederer, autoricu dionice o kazalištu te Andreu Klobučar i dr.sc. Marinu Bagarić, članice stručnog odbora projekta i suradnice na projektu koje su također sudjelovale u stručnom vodstvu kroz izložbu.
Prigodom Predsjednikova razgledanja izložbe nazočni su bili Serge Prevot, generalni direktor Peugeota Hrvatska, glavnog pokrovitelja nagradne igre za posjetitelje izložbe i Hrvoje Prkačin, generalni direktor Europlakata, glavnog pokrovitelja promotivne kampanje te Zrinka Mojzeš Vrabec, savjetnica za društvene djelatnosti i Maja Razović, pomoćnica savjetnice za društvene djelatnosti u Uredu Predsjednika. Razgledavajući izložbu "Art déco i umjetnost u Hrvatskoj između dva rata". Izložbu je u dva mjeseca vidjelo više od 40.000 posjetitelja.
 

Više pogledajte u fotogaleriji Ivo Josipović razgledava izložbu Art deco