AUTOR: N.B.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

26. RUJNA 2012. 13:51h

FOTO: Nina Badrić snimila spot za pjesmu "Sanjam da smo skupa mi"

Foto

Nina Badrić s Le ...
2

Tekst

Nina Badrić snimila je spot za svoju novu pjesmu "Sanjam da smo skupa mi", a posebnu čast iskazao joj je najnagrađivaniji hrvatski glumac Leon Lučev koji je pristao glumiti u novom Nininom video uratku.

- Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom suradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna kemija na samom snimanju - kaže redatelj spota Darko Drinovac.

Video spot sniman je na prekrasnim lokacijama Opatije i Kvarnera, te na trajektu za otok Cres, a ljubavne scene Nine i Leona snimljene su u hotelu "Mozart" u Opatiji.

- Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili. - sretno je komentirala Nina.

Pjesma "Sanjam da smo skupa mi" čiji tekst potpisuje sama Nina, a glazbu zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo, već bilježi odlične rezultate na regionalnim top listama, stoji u priopćenju.

Više pogledajte u fotogaleriji Nina Badrić s Leonom Lučevom snimila novi spot