AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

14. LIPNJA 2012. 16:57h

FOTO: Održana treća večer Story Pop Zvijezde

Foto

Održana treća ve ...
0

Tekst

Sinoć je u Arena centru održana treća tematska večer u sklopu showa Story Arena centar Pop Zvijezda gdje su finalisti već u uhodanom ritmu uveseljavali publiku, ali i pokazali svoj talent u novom glazbenom izričaju.

Karlo Zeljko, Dijana Maretić, Marko Šimunić, Josipa Žižić i Martin Kuzmanović ovoga su puta imali zadatak pokazati se u svojem „povijesnom izdanju“, budući da je izbor pjesama za ovu tematsku večer biran iz retro opusa.

Pod pratnjom Apokalipso banda, na sceni smo imali prilike čuti niz starih, pomalo romantičnih hitova, pa je tako Karlo Zeljko osvojio ženska srca otpjevavši „Pretty woman“, a Josipa Žižić ostavila je sve bez daha svojim izborom odjeće, ali i izvedbom pjesme „I feel good“ te na taj način svima u publici prenijela dobro raspoloženje. Martin Kuzmanović još jednom je potvrdio svoj status zavodnika među kandidatima te suvereno vladao na sceni u obje izvedbe. Dijana Maretić pokazala se večeras u svojem do sada najboljem izdanju, otpjevavši „Pojest ću sve kolačiće“, što su i članovi žirija mogli primjetiti rekavši joj kako je napokon došla na svoje. I dok su se svi finalisti mučili s tremom i što će obući, Marka Šimunića još je dodatno morila činjenica što ga je uhvatila prehlada. Unatoč tome, Marko je izveo obje pjesme na sebi svojstven način te pokazao kako mu ništa ne predstavlja problem na njegovom putu ka pobjedi.

I ovoga puta u stručnom žiriju zasjedali su: Indira Vladić i Boris Đurđević iz grupe Colonia, Dalibor Petko s Narodnog radija, Sandra Njavro iz Storya, Branko Komljenović iz izdavačke kuće Menart te Garry Burrows direktor Arena centra.

Iduće srijede je četvrta tematska večer, ujedno i finalna na kojoj će se saznati tko je nova hrvatska Story Pop Zvijezda!

Više pogledajte u fotogaleriji Održana treća večer Story Pop Zvijezde