2. TRAVNJA 2012. 09:55h

Oliver Dragojević i Hari Rončević u Areni Varaždin

Koncert Olivera Dragojevića u Lisinskom

Foto

Scena
2

Tekst

Nakon koncerta najpoznatijih klapa i njihovih gostiju u Areni Varaždin, na kojem je mnogobrojna publika gotovo tri sata uživala u njihovim pjesmama, u Areni Varaždin uskoro – nova glazbena poslastica.

Subotu, 5. svibnja već sada rezervirajte za sebe jer stižu nam glazbena legenda i jedan od najpoznatijih pjevača i glazbenika Hrvatske i regije Oliver Dragojević i jedan od najzanimljivijih i najautentičnijih kantautora, Hari Rončević.

Dvojica vrsnih glazbenika i romantičara u duši zajedno na pozornici garancija su još jednog spektakla u varaždinskoj Areni. Nakon rasprodanog zajedničkog koncerta za Valentinovo koji su priredili riječkoj publici, i publiku u Areni Varaždin uskoro očekuju hitovi starog morskog vuka Olivera poput 'Lijepa bez duše', 'Dva put san umra', 'U ljubav vjere nemam', 'Tko sam ja da ti sudim' i hit 'Moj lipi anđele' koji mu je napisao upravo Hari.

 Hari će pak publiku zasigurno dirnuti u srce svojim pjesmama 'Di god da pođem', 'Aj ća volin te', 'Još tvog je poljupca na mojim usnama', 'Moje si more', 'Još ne znam kud s tobom', 'I sve dok dišem' i brojnim drugima.

 Nakon odličnih koncerata u Australiji, Francuskoj, Americi, Oliver je ipak najsretniji kada svojim nastupom može oduševiti domaću publiku, a da su ovi Dalmatinci itekako dobrodošli u Varaždin, pokazuje i veliki interes za kartama koje u ponedjeljak kreću u prodaju.