AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

29. SVIBNJA 2012. 14:44h

Ruža vjetrova: Jelena optužuje Nives da je kriva za Antino trovanje

scenaiz serije ruža vjetrova

Foto

Scena
0

Tekst

Halucinacije, imaginarni ljudi i scene koje Nives Odak proživljava plod su Jeleninih ruku. Konstantnim trovanjem Seke Odak, Jelena je otrovala i svog sina Antu. Hoće li Jelenina zlonamjernost napokon doći na naplatu donosi ovaj tjedan u „Ruži vjetrova“.

„On je tvoj sin, sve će biti uredu. Sve je uredu…“ riječi su vozača koji je pronašao Nives nakon teškog trovanja. Ante i Nives su pripremili čajanku ne znajući da je Jelena zatrovala čaj bunikom. S malim Antom na rukama Seke je trčala i vrištala na svaki zvuk koji je čula oko sebe. Zašto je Seke Antu zvala sinom, na koga je mislila? S druge strane Jelena se Stipi ponudila kao zamjena za Nives, obzirom da Seke više nije uračunljiva, ali je i optužila Nives za trovanje Ante. Hoće li Stipe prihvatiti Jeleninu ponudu?

Mila se odlučno pridružuje Srđanu u borbi protiv Stipinih zlodjela. Nakon što mu je zaprijetila da će platiti za sva zla što je uradio, Milu napadne nepoznati muškarac i ukrade sve spise koje je imala u slučaju protiv Stipe. Srđan pobjesni i odluči zaigrati Stipinu igru, koja se odigrava mimo zakona – Srđanov doušnik, Tonči, umiješat će Stipu u posao s drogom.

Nakon mnogih prekida i pomirenja, Ines i Marko, zaključili su kako je najbolje za njihovu vezu da napuste Split i ostave sve iza sebe kako bi započeli novi život negdje daleko. Hoće li Antin odlazak u bolnicu ponovo prisiliti Marka da odustane od Ines i njihovog novog plana bijega, saznajte već ovaj tjedan u novim epizodama „Ruže vjetrova“ od 20:00 sati.