Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

12. SRPNJA 2012. 11:09h

Slash dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu

Foto

Scena
2

Tekst

Slash, nekadašnji gitarist američke skupine Guns N' Roses, dobio je u utorak zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

Legendarni američko-britanski glazbenik izjavio je tim povodom da je mjesto posebno prikladno jer je nedaleko išao u srednju školu te proveo prve godine kao glazbenik koji sanja da postaje "gitaristička faca" povlačeći se po Hollywood boulevardu u Los Angelesu na kojem se nalazi dobar dio Šetališta slavnih. "To je posebno priznanje... najviše 'cool' od svih", kazao je on pred stotinama obožavatelja okupljenih ispred Hard Rock Cafea. "Potpuno pripadam ovdje. Ovdje sam išao u školu, počeo svirati gitaru, doslovno nekoliko metara odavde", prokomentirao je bivši kolega Axla Rosea, pjevača skupine.

Nakon svečanosti, Slash, pravog imena Saul Hudson (46), pozirao je fotografima sa suprugom Perlom Ferrar i dvoje djece.

Tvrdi da je već godinama trijezan te da je prestao pušiti.

Rođen u Londonu od afroameričke majke i oca Engleza, Slash je doživio slavu s Gunsima sredinom devedesetih, ali i kasnijim projektima poput Snakepit i Velvet Revolver. Na svečanosti je bio i Slashov prijatelj Charlie Sheen koji je rekao da "je prikladno da Slash dobije zvijezdu na pločniku na kojem će jednog dana Axl Rose spavati". (Hina)