AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

25. KOLOVOZA 2011. 13:55h

SPTV potpisala ugovor o suradnji s četiri lokalne TV postaje

Foto

Scena
0

Tekst

Prva nacionalna sportska televizija (SPTV) potpisivanjem ugovora s četiri lokalne TV postaje pokreće jedinstveni poslovni model koji će, pored smanjenja troškova, gledateljima ponuditi kvalitetnije i potpunije praćenje sportskih događaja.

Ugovorom su obuhvaćene Varaždinska televizija, Centar svih medija iz Vinkovaca, Televizija Primorja i Gorskog kotara te TV Jadran iz Splita.

Poslovna suradnja odnosi se na razmjenu informacija, istraživanje raznih tema, snimanje, produkciju, te realizaciju priloga za potrebe informativnog programa, dostavu potrebnih video materijala te realizaciju reportažnih sadržaja s četiri TV postaje koje pokrivaju četiri regije - Centar svih medija za područje Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske te Virovitičko-podravske županije.

TV Jadran iz Splita olakšava praćenje sadržaja s područja Splitsko-dalmatinske te Šibensko-kninske županije, Televizija Primorja i Gorskog kotara olakšat će produkciju i dostavu materijala s područja Primorsko-goranske i Istarske županije, a VTV- Varaždinska televizija s područja Varaždinske, Međimurske te Koprivničko-križevačke županije.

„Sportska se televizija ovim jedinstvenim poslovnim modelom, potvrđuje kao prvi izbor za sve ljubitelje sporta. Suradnja s lokalnim televizijama, omogućuje nam smanjenje troškova, a gledateljima nudi bogatiji program otvarajući prostor i manje zastupljenim sportovima čime se potiče razvoj ukupnog sporta i sportske kulture u Hrvatskoj. Nadamo se da će gledatelji prepoznati naše napore jer nam je njihovo zadovoljstvo na prvome mjestu.“ - izjavio je direktor Sportske televizije Petar Čavlović.

Poslovna suradnja s četiri lokalne TV postaje pospješuje i olakšava praćenje sportskih sadržaja te će dodatno utjecati na kvalitetu programskog sadržaja emisija koje se emitiraju na programu prve nacionalne Sportske televizije, među kojima su Vijesti, Sport danas, Mojih 5 minuta te mnoge druge.