KASNE SAMO 10 GODINA

10. OžUJKA 2007. 22:04h

Stranica GNRonline zatvara se iz protesta

Tekst

Talijanska se web stranica gasi zbog 10-godišnje odgode beskonačno najavljivanog albuma „Chinese Democracy“

Nedostatak poštovanja i povjerenja između Guns N' Rosesa i njihovih obožavatelja rezultirali su gašenjem jedne od njihovih najvećih fan stranica GNRonline. Ta adresa sada vodi samo na stranice Geffen Recordsa, a ostale informacije mogu se dobiti na drugim GNR stranicama.

Glavni razlog gašenja stranice je 10-godišnje kašnjenje albuma ''Chinese Democracy'', koji je po posljednjim najavama trebao 6. ožujka ugledati svjetlo dana. No, po tko zna koji put obećanje nije održano, a na snimanje potrošena suma novca već je prešla iznos od 13 milijuna dolara.

- Ne možemo si više priuštiti trud oko nekog tamo projekta koji nas nikada nije ozbiljno shvaćao. I dalje želimo vjerovati da će se Roseov album pojaviti na tržištu prije veljače 2008. godine i ako se to dogodi razmislit ćemo o ponovnom otvaranju stranice – izjavio je web master GNR onlinea za Yahoo!

Do izlaska zakašnjelog albuma neke isječke novih pjesama možete poslušati ovdje, a na popisu pjesama nalaze se naslovi poput  ''Better'', ''Chinese Democracy'', ''Madagascar'', ''Oh My God'', ''Rihad & The Behovins'' i ''Silk Worms''.