4. SVIBNJA 2012. 11:33h

Tončica Čeljuska novčano kažnjena jer je produžila Dnevnik 3

Tončica Čeljuska

Foto

Scena
0

Tekst

Urednice "Dnevnika 3" Tončica Čeljuska i Ankica Posavljak kažnjene su sa 1.500 kuna zbog dvije minute prekoračenja termina u emisiji u kojoj je gost bio potpresjednik Vlade Radimir Čačić.

- To je format koji ide uživo i uvijek imamo problema s minutažom. Kada imate dva-tri gosta u emsiji teško je biti točan u minutu, a Ankica i ja smo prve kažnjenje zbog toga mada sigurno nismo prve koje smo prekoračile termin - rekla nam je Čeljuska koja je za kaznu saznala tek nakon što je vidjela izvod za plaću. Posebno joj smeta što u opisu kazne stoji da su ona i kolegica Posavljak rušile dignitet televizije.

- Smatram ovo drastičnom kaznom i podnijela sam žalbu. Radi se o "Dnevniku 3" što je zadnji takav format u toku dana, nakon njega idu samo reklame i filmovi i nikome u biti nismo ukrale minutažu. To je novac od kojeg živim i normalno je da sam se pobunila - rekla je Čeljuska i dodala da ne želi komentirati ima li kazna ikakve veze s tim što je Radimir Čačić bio gost.

- On je potpredsjednik Vlade i sigurno ima što za reći. Ako njemu nije dozvoljeno govoriti, ne znam komu jest - zaključila je Čeljuska.