5. RUJNA 2012. 12:03h

U sklopu Festivala Kvarner danas Berlinska filharmonija

Zbor Kraljevskog koledža Cambridge na Dubrovačkim ljetnim igrama

Foto

Scena
0

Tekst

Na programu Festivala Kvarner danas je u Kristalnoj dvorani hotela Kavrner koncert  sjajnog Ensemble Berlin, koji okuplja članove Berlinske filharmonije. Izvodit će "Bella Napoli: Glazba iz Napulja".

Nakon vrlo uspješne premijere, ovogodišnja sezona završava operom Armidom, 7. rujna 2012., za sve one koji su propustili nedjeljnju premijeru. Izvode Michael Fendre, dirigent Charlotte Dellion, Armida, sopran Pauline Texier, Zelmira, sopran Martin Piskorski, Rinaldo, tenor David Tricou, Ubaldo, tenor Konstantinos Klironomos, Clotarco, tenor Marcell Attila Krokovay, Idreno, bariton Orkestar Purpur u režiji Geralda Stollwitzera.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!