AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

11. SRPNJA 2012. 12:59h

VIDEO: Lana Klingor: Nadam se da moja kćer neće ići mojim stopama

Foto

Scena
0

Tekst

'Nije stvar u tebi, stvar je u meni, ustvari stvar  je u tvojoj stvari', pjeva Lana Klingor u nadolazećoj pjesmi koju planira objaviti ove jeseni. Rekla je to gostujući kod Dalibora Petka u njegovom Glazbenom showu na Narodnom radiju, stigavši s kratkog odmora na otoku Krku. 

'Bili smo marljivi zadnjih par mjeseci. Cijeli materijal je praktički gotov, no pustili smo da se sve malo slegne, a na jesen ćemo završiti album', izjavila je pjevačica koja na novom materijalu radi s ekipom iz grupe Elemental.

Novi album dolazi nakon prvijenca 'Ljubav, glazba, ja' koji nije doživio potpunu promociju jer je Lana u to vrijeme ostala u drugom stanju. 'Danas je moja Kiara već velika, ima četiri i pol godine i sad konačno stignem napraviti nešto i za svoj gušt', kazala je Lana rekavši da njena kćerkica ima sluha, ali da se nada da neće njenim stopama. Lani je glazba ljubav, a posao pr-a, kaže, nešto čime se bavi i zbog čega je završila fakultet.

Tako je upoznala i Angelinu Jolie za vrijeme njenog posjeta Hrvatskoj. 'Rekla je da sam zgodna, prenio mi je to njen bodyguard', izjavila je Klingorica gostujući u radijskom showu.