AUTOR agencija vlm
IntervjuNajnoviji članci ŽANAMARI OBJAVILA Rodit ću djevojčicu!
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

24. OžUJKA 2012. 20:23h

Zdravko Mamić za Novu TV: SDP i medijska mafija žele uništiti Dinamo

Zdravko Mamić

Foto

Scena
0

Tekst

Zdravko Mamić u intervjuu Novoj TV potvrdio je da Vlatko Marković, ali i Slaven Bilić odlaze nakon Eura. A slučaj Bišćan ovako je komentirao:

- Klub snosi jako malo krivnje za takav epilog. Igor je bio kapetan, stajali smo čvrsto uz njega, iako je imao velikih problema sa zdravljem. Ovo je bila isključivo odluka trenera, a mi smo dovedeni pred gotov čin, jer oni su u svojim razgovorima otišli tako daleko da nismo mogli ništa osim druge krajnosti: smjene trenera. Konzultirao sam se sa članovima Izvršnog odbora i odlučili smo da stanemo uz trenera. Sigurno da to ni klub, ali niti Igor nisu zaslužili, no to je odluka trenera.

Željko Širić u ekskluzivnom intervjuu za sportski tjednik Max rekao je da je cilj istrage rušenje Mamića i Markovića.

- Meni to ništa nije novo. Siguran sam da postoje političari, političke snage i program konkretno SDP i uz podršku medijske mafije imaju dogovor, a sredstva su im ti huligani putem kojih se želi uništiti Dinamo i hrvatska reprezentacija. To je valjda svakome jasno. Jasno, to su teške optužbe, ali ja stojim iza njih, rekao je Mamić.

Ogorčen je primitivnim uvredama s tribina koje je na dvije utakmice trpila cijela Dinamova uprava i neki igrači.

- Jedino se još jedino hladno oružje ne poteže, ali i to će biti ako država ne reagira, jer to je otvoreni lov, nezapaćen u svijetu! Javni lov na ljudske glave, a da u društvu nitko ni da zucne!

Jovanovićeva ga isnpekcija, kaže, ne zabrinjava.

- Poštujem vladu i ministra, ali imam uvid što čini i kako zapravo dva ministarstva, ono obrazovanj,a znanosti i sporta, te uprave, imaju prioritet kako izmisliti zakone i mehanizme da se sruši HNS i Dinamo, odnosno Zdravka Mamića!

O dolasku Marina Tomasova kaže:

- Nismo ništa dogovorili sa Sinovčićem, ali violio bih da dođe.