AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

4. LIPNJA 2012. 14:45h

ZKM gostuje u Njemačkoj sa četiri predstave

Foto

Scena
0

Tekst

Zagrebačko kazalište mladih gostuje u lipnju u Njemačkoj sa četiri predstave.


„Ideš dalje“ Holgera Schobera u režiji Renea Medvešeka izvodit će se u berlinskim školama i na Danima autorskog kazališta u Deutsches Theatreu od 4. do 10. lipnja i problematizira instant slavu, „Izlog“, nagrađivanog autorskog tandema, Nataše Rajković i Bobe Jelčića o odnosu kazališta i realnosti publika će imati prigodu vidjeti od 6. do 10. lipnja na uglednom Međunarodnom festivalu Theaterformen u Braunschweigu. Taj festival će se zatvoriti 10. lipnja praizvedbom „Žute crte“ Juli Zeh i Charlotte Roos u režiji Ivice Buljana, predstavom koja govori o zabranama i ograničenjima koje postaju dio svakodnevice u EU, i dio je međunarodnog projekta „Pozor: Pioniri!“.


U sklopu spomenuta projekta 24. lipnja u Državnom kazalištu u Braunschweigu gostovat će i Dramski studio Zagrebačkog kazališta mladih s predstavom Ivora Martinića „Leti, leti“ u režiji Marine Pejnović i Grozdane Lajić Horvat, temeljenoj na popularnoj dječjoj igri.