AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

3. SVIBNJA 2012. 22:03h

Allegri: Juventus sve drži u svojim rukama, ali vjerujemo u naslov

Zdenek Grygera

Foto

Sport
0

Tekst

Nogometaši Juventusa kiksali su na domaćem terenu. Iako su vodili protiv Leccea sa 1:0 i imali igrača više, na kraju je bilo 1:1. Milan je, istodobno, pobijedio sa 2:0 i približio se Juveu samo na bod.

– Sad moramo pobijediti, ispucali smo bonus – rekao je trener Juvea Conte.

– Juventus i dalje sve drži u svojim rukama, ali mi još vjerujemo da možemo do naslova. Zato nogomet i jest toliko lijep jer se ništa ne može predvidjeti, a neočekivane stvari su najljepše – rekao je Allegri, koji se osvrnuo na napise da ga Berlusconi želi potjerati.

– S predsjednikom imam odličan odnos. U protekle dvije godine postigli smo dobre rezultate i ne mislim otići. Naše putovanje trajat će barem do 2014. godine. I sam Berlusconi rekao mi je da se ne osvrćem na ono što je rečeno.

Do kraja su ostala još dva kola. Milan u nedjelju igra u "gostima" kod Intera, dok u posljednjem kolu dočekuje Novaru. Juventus, pak, prvo gostuje kod Cagliarija, a u posljednjem kolu dočekuje Atalantu. Kako bi sve bilo regularno, vodstvo lige odlučilo je da Milan i Juventus u posljednja dva kola igraju u istom terminu.