Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

27. TRAVNJA 2012. 17:02h

Balić: Da se mene pita, ja bih ostao u Zagrebu

Foto

Sport
0

Tekst

Najbolji rukometaši Zagreba polako pakiraju kofere i spremaju se pojačati bogatije europske klubove. "Situacija u Hrvatskoj je takva da će svi morati revidirati svoje ugovore žele li ostati", poručila je Uprava igračima.

Najvažnije pitanje je - ostaje li Ivano Balić.

"Mislim da je to 50-50", rekao je Ivano Balić Media servisu o procjenama svog odlaska ili pak ostanka u redovima rukometaša Croatia osiguranja.

"Treba se voditi dosta razgovora i neće to biti baš tako jednsotavno. Nisu to samo razgovori s mnom", rekao je Balić.

Podsjetimo, Uprava kluba smanjuje ugovore, a najvredniji je Balićev. Najbolji rukometaš u povijesti ovog sporta poslao je poruku: "Da se mene pita ja bih ostao".

"Kad sam dolazio prije 4 godine rekao sam da bih volio tu završiti karijeru", izjavio je Balić.

Jakov Gojun već je potpisao za Atletico Madrid, vratar Marin Šego branit će za poljsku Wislu, a Marko Kopljar blizu je Barcelone iako ima ugovor još godinu dana sa Zagrebom.

"Tek su krenuli sad. Nismo htjeli ništa prije Kiela. Bilo bi lijepo, ali vidjet ćemo što će budućnost donijeti", kaže Kopljar.

Direktor Zagreba Josip Guberina Media servisu je još prije dva dana najavio reviziju ugovora po sistemu - uzmi ili ostavi.

"Svima će ponuđeni ugovori koji će biti realno manji nego su sada shodno trenutačnoj situaciji u društvu i u klubu. Prema tome, ovisit će i o njihovoj želji i htijenju hoće li ili neće ostati", zaključio je Guberina. (Mediaservis)