AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

23. TRAVNJA 2012. 17:19h

Ćiro: Mihajlovića ću oderati, neka spremi mitraljeze jer mu neće pomoći

Vječni šarmer Ćiro Blažević nasmiješen pozirao našem fotografu

Foto

Sport
0

Tekst

Ćiro Blažević dao je intervju za Alo te se osvrnuo na predstojeće kvalifikacije u kojima Hrvatska igra protiv Srbije.

 – Za takve utakmice reprezentacija mora imati najboljeg mogućeg trenera. Budući da ću to biti ja, poručite Mihajloviću da ću ga oderati i u Zagrebu i u Beogradu. Neka slobodno spremi svoje haubice i mitraljeze, neće mu pomoći – rekao je Ćiro za Alo.

 Iako još nije službeno potvrđeno, novi izbornik Srbije bit će Siniša Mihajlović, a Srbi misle da ga se Hrvati plaše jer će vratiti nacionalni naboj u reprezentaciju.

– Ma tko ga se plaši?! Nanu li mu naninu. Svejedno će postojati veliki naboj, to se još dugo neće promijeniti. Vikat će mu možda: "Miho, četniče" ili "Jebo ti Draža majku", ali sve to trener mora istrpjeti. Pa sjećate se kad su meni vikali: "Ćiro, pederu"?! Pa što.

Podsjetili su ga srpski novinari na 1999. godinu kada nije uspio pobijediti Srbiju u kvalifikacijama za Euro, a upravo je Mihajlović odigrao ključnu ulogu u zagrebačkom remiju (2:2).

– Joj, nemojte mi to spominjat'... Kažu meni tada: „Dolazi ti Mihajlović iz Borova Sela, koji može dati gol iz Rima“. Kažem ja: „Ma kakav Mihajlović, on je trebao još kao klinac doći kod mene u Dinamo, ali osim udarca nije imao ništa“. A kad ono, Mihajlović nas ubio, i to stvarno iz Rima...