20. VELJAčE 2012. 11:30h

Croatia Openu nagrada ATP-a "Best Fan Experience"

Foto

Sport
1

Tekst

Krovna međunarodna teniska organizacija ATP, dodijelila je Studena Croatia Openu nagradu za izvrsnost - European Tournament Awards of Excellence. Najstariji i najprestižniji hrvatski teniski turnir prepoznat je kao - Best Fan Experience (najbolji doživljaj za navijače) zbog jedinstvenog zabavnog programa koji uz odličan tenis gledateljima nudi brojne koncerte i DJ partyje, ali i predstavljanje visoke domaće i svjetske kuhinje kroz Istria Gourmet Festival. Ovo je već peta nagrada ATP-a u 23. godine dugoj tradiciji umaškog turnira.

- Iznimno nam je drago da je ATP Studena Croatia Open na dodjeli nagrada za izvrsnost 'ATP European Tournament Awards of Excellence' za 2011. godinu proglašen dobitnikom nagrade u kategoriji turnira koji nude najbolji doživljaj navijačima 'Best Fan Experience'. Umag je među ATP turnirima širom svijeta postao poznat po svom zabavnom programu koji raste iz godine u godinu i postaje sve snažniji.

Čestitamo organizatorima turnira na ovom izvanrednom postignuću , rekao je Laurent Delanney, izvršni direktor ATP Europa.

Direktor Umaga, Vanja Božičković, je ponosan:

- Ova nagrada je velika čast i potvrđuje naš kontinuirani rad na kvaliteti organizacije, no, istovremeno je i velika obveza. Obveza da i ove godine, u 23. izdanju turnira koji će se održati od 5.-15. srpnja, i posjetiteljima i igračima iznova pružimo vrhunski doživljaj.

Umaško natjecanje već dugo uživa ugled jednog od najzanimljivijih profesionalnih muških turnira u Europi.

Ova nagrada čak je peta nagrada za izvrsnost dodijeljena turniru, 1998. nagrađen je za - Kids Promotion, 2000. za - Player Area Improvement, 2001. za - Tournament Operations, a 2005. za - Outstanding Advertising and PR .

Ove se godine Umag našao u društvu uglednih europskih turnira koji su također nagrađeni od strane ATP-a. Båstad je tako nagrađen za - Best Player Services , Rotterdam za - Most Improved Venue , Halle za - Best Media Services dok je Pariz prepoznat kao Best Marketing and Promotion .