11. KOLOVOZA 2012. 11:00h

Horvat: Igrali smo loše u najvažnijoj utakmici

Zlatko Horvat

Foto

Sport
0

Tekst

Nisu Francuzi bili toliko bolji u ovoj utakmici koliko smo mi bili loši, kazao je nakon poraza od Francuske hrvbatski rukometaš Zlatko Horvat.

"Sami smo krivi za ovaj poraz, sada se moramo izvaditi protiv Mađara. Svi smo željeli zlato, a igrali smo loše u najvažnijoj utakmici. Lijepo je bilo igrati pred 12.000 navijača, ali možda bi bilo još bolje da nije bilo 9000 Francuza", kazao je Horvat, koji je sa šest zgoditaka bio najefikasniji hrvatski rukometaš.

Domagoj Duvnjak je bio najtužniji naš igrač, jer je susret završio sa šutem 0-7.

"Omeyer nas je uništio na početku, obranio je nemoguće kao i uvijek protiv nas. Ovo mi je najgora utakmica u karijeri. Nismo bili pravi, a pogotovo ja. Poklopi se naš loš dan i njihov dobar. Ljut sam", kazao je i brzo otišao u svlačionicu Duvnjak, dok je Damir Bičanić u ovoj utakmici dobio značajnu minutažu.

"Pobjegli su nam na početku zahvaljujući vrataru Omeyeru, a poslije smo ih stigli. Šteta što smo početkom drugog dijela propustili priliku da izjednačimo i vratimo se u utakmicu. Dali smo sve od sebe, a iako je bilo pogrešaka možemo jedni druge pogledati u oči. Došli smo po medalju, pa bila ona i brončana, pa moramo što prije ovo zaboraviti i opet dobiti Mađare", kazao je Bičanić.  (Hina)