22. VELJAčE 2012. 19:53h

Ivica se u toplicama srdačno susreo s reprezentacijom u sjedećoj odbojci

Srebrena medalja zlatnog sjaja

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatsku reprezentaciju u sjedećoj odbojci, koja se nalazi na pripremama u Daruvarskim Toplicama,  posjetio je i najbolji svjetski skijaški velemajstor Ivica Kostelić, koji se trenutno tamo nalazi na rehabilitaciji.

Profesor Kostelić tom prigodom dao je veliku podršku reprezentativcima za što bolji plasman koji bi ih odveo u London. Naši odbojkaški reprezentativci u zajedničkom druženju i fotografiranju poželjeli su Ivici Kosteliću što brži oporavak i povratak na alpske skijaške staze Svjetskog kupa.

Svoju podršku reprezentaciji upriličio je i posjet predsjednika Hrvatskog Paraolimpijskog odbora Ratka Kovačića, koji je tom prigodom naglasio da je sjedeća odbojka kao šport u Hrvatskoj jako dobro i kvalitetno organizirana i ustrojena, te da iz toga očekuje i velike rezultate.

Inače, reprezentacija u sjedećoj odbojci u sklopu nastupa na Intercontinentalnom Cupu, nalazi se na završnim pripremama u Daruvarskim Toplicama od 20. do 26. veljače.

Intercontinentalni Cup se održava u glavnom gradu Egipta, Kairu, od 29. veljače do 10. ožujka, na kojem će nastupiti 14 reprezentacija.

Izbornik Željko Jurčević u Egipat vodi ekipu u sastavu Siniša Ćosić, Dubravko Džeko, Gojko Borić, Nenad Ilibašić, Željko Brica, Siniša Miličević, Ivo Martinović, Zoran Ruskaj, Ivan Katanušić, Ivan Ćosić, Omer Ćorić, Enes Nuhić.