30. TRAVNJA 2012. 13:07h

Marin Čilić i Ivo Karlović pali za jedno mjesto na ATP ljestvici

Tenis

Foto

Sport
0

Tekst

Na novoj ATP i WTA ljestvici nema većih promjena, Marin Čilić i Ivo Karlović pali su za jedno mjesto u odnosu na prošli tjedan, dok je Petra Martić zadržala svoj poziciju...

Prvi hrvatski reket Marin Čilić pao je za jedno mjesto u odnosu na prošli tjedan te je od danas 24. tenisač svijeta. Ivo Karlović je također pao za jednu poziciju i sada je 61., a napredovao je Ivan Dodig i to za tri mjesta te 74. Antonio Veić je nazadovao sa 124. na 127. mjesto.

Među prvih deset je samo jedna promjena, Amerikanac John Isner je s 11. napredovao na 10. mjesto. Na vrhu je i dalje srpski tenisač Novak Đoković, ispred Španjolca Rafaela Nadala i Švicarca Rogera Federera.

Kod tenisačica također nema većih promjena. Vodeća je i dalje Bjeloruskinja Viktorija Azarenka ispred Ruskinje Marije Šarapove i Čehinje Petre Kvitove. Naša najbolja tenisačica Petra Martić zadržala je 51. mjesto, Mirjana Lučić pala je za pet mjesta na 111., a u krugu Top 200, Ajla Tomljanović je skliznula za 9 mjesta na 196. (Mediaservis)