17. TRAVNJA 2012. 11:55h

Marin Tomasov dobio spor s Hajdukom

Foto

Sport
0

Tekst

Arbitražni sud Hrvatskog nogometnog saveza presudio je u koristi Marina Tomasova, koji je dobio raskid ugovora s Hajdukom na štetu kluba. Tomasov je tako postao slobodan igrač, pa može zaigrati za drugi klub već ove sezone! Naime, registrira li ga netko propisno do 1. svibnja, ofenzivni veznjak ima pravo nastupa u aktualnom prvenstvu.

Taj netko mogao bi biti njegov matični klub Zadar, jer je i nogometašev zastupnik Reno Sinovčić najavio mogućnost da se Tomasov vrati na Stanove kako bi klubu pomogao u borbi za ostanak u Prvoj HNL.

Također, odlukom Arbitražnog suda, Hajduk je dužan Tomasovu isplatiti sva dugovanja, odnosno neisplaćene plaće.

Podsjetimo, nogometaš je Hajduk prijavio Arbitražnom sudu prije mjesec dana zbog neisplate plaća i mobbinga (izbačen iz prve momčadi), a na sam raskid ugovora išao je upravo zbog mogućnosti da zaigra za neki drugi klub (čitaj: Zadar), jer drugog razloga za prijevremeni raskid ugovora nije bilo. Tomasov bi na ljeto ionako bio slobodan igrač, a novac koji mu Hajduk duguje ionako bi ga čekao.

I dok je povratak u Zadar najizglednija opcija, bit će to, po svemu sudeći, samo privremeno boraviše talentiranog nogometaša. Za njega je veliki interes iskazao Dinamo i njegov gazda Zdravko Mamić, pa bi dojučerašnji miljenik splitske publike uskoro mogao biti na "pogrešnoj" strani.