AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

16. TRAVNJA 2012. 19:09h

Mladostašice druge u Beogradu, splitska Bura na trećem mjestu

Foto

Sport
0

Tekst

Žabice su jedini poraz doživjele od pobjednica turnira, igračica beogradskog Taša 2000, i to sa 7:15. Zagrepčanke su pobijedile sve ostale ekipe iz Srbije: Vračar sa 13:6, Sentu sa 13:6 i Mladost sa 14:6. Treće mjesto zauzela je splitska Bura, a četvrto Partizan. Dubrovački Jug bio je peti, a šibenska Viktoria zauzela je posljednje osmo mjesto.

– Poredak je realan, Taš ima iskusne igračice i zasluženo nas je pobijedio. Turnir je završio u egalu, s osam pobjeda hrvatskih i osam pobjeda srpskih ekipa. No mi ćemo biti uspješniji na drugom turniru u Splitu, početkom lipnja. A po dvije najuspješnije hrvatske i srpske ekipe naći će se na Final Fouru koji će se u srpnju organizirati na Adi Ciganliji u Beogradu. U cjelini bilo je to pozitivno iskustvo i nikakvih problema u Beogradu nismo imali – kazao je Željko Gegić, alfa i omega ženskog dijela Mladosti.

U subotu u 18 sati mladostašice očekuje prva finalna utakmica doigravanja sa splitskom Burom. Ulazak na bazen Mladosti je besplatan pa žabice očekuju veliku podršku s tribina.