28. SIJEčNJA 2011. 18:28h

Na Poljudu panika: Neće uspjeti kupiti nijednog napadača

Foto

Sport
0

Tekst

 Prvi je izbor, nakon što je Križanac otišao u Split, postao Mate Bilić, napadač Sportinga iz Gijona. No, od posla, ako se nešto dramatično ne promijeni, neće biti ništa.

- Teško se moj dolazak sada može realizirati, jednostavno je malo vremena. Nisam nezainteresiran, kad te Hajduk zove onda je to uvijek posebno, ali kratko je vrijeme do isteka prijelaznog roka. Usto, ni Sporting me ne pušta. Otvoren sam za dolazak na ljeto, ali razgovori moraju mnogo prije početi - kazao je Bilić koji sa Sportingom ima ugovor do 2013. godine.

Na njegovu dolasku inzistira Vučević, koji je s Bilićem ostvario prvi kontakt, ali Hajduk je još jednom zaspao. Pa momka su se sjetili nekoliko dana prije isteka prijelaznog roka.

Vučević je još jednom ostao kratkih rukava, vodstvo kluba za sada nije ispunilo nijednu njegovu želju. Usto, iz ureda su nazvali Vučevića u Tursku, tražili da napiše kako želi Bilića. Tko zna, možda nakon toga žešće krenu u realizaciju. Premda je malo do kraja prijelaznog roka, sve se može kad se hoće.

Dok je Mladen Bartulović u Ukrajini čekao da se Hajduk oglasi i odgovori mu prihvaća li njegove uvjete, Poljud je odradio prvi transfer. I doveo je baš igrača koji igra na Bartulovićevoj poziciji. U petak poslijepodne ugovor s Hajdukom potpisao je 27-godišnji lijevi bočni Širokog Josip Barišić, koji će se u najkraćem mogućem roku priključiti pripremama u Turskoj.

U Poljudu vlada takva panika da je bilo izvjesno kako će nekoga kupiti. Cijeli dan su se vrtjeli mobiteli raznih menadžera. Velik je strah od reakcija javnosti i navijača ako u prijelaznom roku ostanu praznih ruku.