Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

9. LIPNJA 2012. 11:43h

Nogometna groznica zahvatila i Šimića, rekordera u broju nastupa za Vatrene

Foto

Sport
1

Tekst

Nogometna groznica povodom početka Europskog prvenstva nije zaobišla niti Darija Šimića. Rekorder po broju nastupa za Vatrene s velikom pažnjom pratit će nastup Bilićevih izabranika u Poljskoj.

Šimić je godinama igrao u Italiji i dobro poznaje Azzure, koji bi nam trebali biti glavni suparnik za drugo mjesto u skupini.

Talijane je posljednjih tjedana potresala afera s namještanjem utakmica, pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti u kakvom će stanju doći na Euro.

Afere su, pogotovo zadnjih mjeseci, potresale i hrvatski nogomet. Kao čelnik Nogometnog sindikata Šimić je imao dosta posla kako bi pomogao igračima koji mjesecima nisu dobivali plaću. ''Hvala Bogu da je sezona završila'', istaknuo je.

Iako ga se spominjalo kao mogućeg kandidata za predsjednika HNS-a, zasad je odustao od utrke za Rusanovu.

Markovića će u srpnju naslijediti Davor Šuker, a Šimić smatra da mu treba dati priliku.

Još jedan Šimićev nekadašnji suigrač trebao bi zauzeti važnu ulogu u novom sastavu HNS-a. Igor Štimac prvi je (i jedini) kandidat za novog izbornika. (Media Servis)