AUTOR: N.B.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

4. LISTOPADA 2012. 21:51h

Povodom utakmice s Budvom trener Primorja oprezan: To je ozbiljan klub

Foto

Sport
0

Tekst

Vaterpolo klub Primorje Erste Bank imate će na bazenima Kantride drugu ovosezonsku priliku za nastup u Triglav Jadranskoj ligi, i to ove subote 6. listopada u 20.30 sati.

- Budva nije loš protivnik, ozbiljan su klub kojeg nećemo moći lako pobijediti ako ne pristupimo maksimalno ovom susretu. Respektabilna su momčad, imaju nekoliko bivših i sadašnjih reprezentativaca te nekoliko mladih reprezentativaca. U protekle dvije sezone susreti protiv Budve nisu nikad bili lagani, pogotovo u Budvi, rezultat se uvijek kretao na oko dva pogotka razlike. Tipični su izdanak crnogorske vaterpolo škole, koji igraju disciplinirano, s dugim napadima zbog čega će naša obrana morati biti i više nego dobra kako bi mi mogli prelomiti utakmicu – objasnio je trener Primorja Ivan Asić.

Jedan od najstabilnijih crnogorskih klubova u Rijeku dolazi u nešto pomlađenom sastavu nego prošlu sezonu, no i s nekoliko novopridošlih internacionalaca poput Francuza Crousillata, te Australca Edwardsa i Roacha.

Susret protiv Budve je prva utakmica u „mini-ciklusu“ od tri susreta u šest dana za Primorje, u srijedu Riječani gostuju kod Mladosti u Zagrebu, da bi već slijedeće subote na Kantridu došao Jadran iz Herceg
Novog, stoji u priopćenju Primorja.

- Svaka utakmica je jak motiv za dokazivanje. Mislim da će Budva ove subote pokušati „umrtviti“ igru, te da će pokušati eliminirati naše najjače oružje – kontranapade. Budvu su napustili neki igrači, ali dolaze mladi igrači
koji će se u Rijeci pokušati dokazati, možda čak i više nego neki stariji igrači prošlih godina. Oni ovdje dolaze bez imperativa, dobar rezultat protiv nas bi im sigurno puno značio – kazao je napadač Anđelo Šetka.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a za djecu do 14 godina ulaz je besplatan. Uz to najmlađe očekuju slatka iznenađenja, jer će im pokrovitelj kluba Zvečevo darovati Mikado KIDS čokolade.