Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

12. LISTOPADA 2012. 18:08h

Split: Hajduk će dobiti jamstvo za kredit?

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon današnje sjednice Gradskog vijeća i vijesti o odbijanju jamstva za kredit Hajduku, ispred zgrade Banovine u kojoj je Gradska uprava okupila se nezadovoljna skupina navijača Hajduka koja uzvikuje pogrdne riječi protiv gradonačelnika Keruma i pjeva pjesme o svojem klubu.

<<Hajduku odbijen kredit: Uprava u šoku, splitski klub odlazi u stečaj>>

Skup Torcidaša po kišnome nevremenu prošao je mirno, a policija je ispred zgrade Banovine napravila kordon i postavila željeznu ogradu. Okupljeni su tražili da im se obrati Željko Kerum.

Po neslužbenim informacijama, dogradonačelnica Anđelka Visković primila je izaslanstvo navijača koji su nakon 20 minuta izašli pred navijače i obznanili obećanje da će već u ponedjeljak Hajduk dobiti jamstvo za kredit.

Prema informacijama Slobodne Dalmacije doznajemo kako je za ponedjeljak najavljen novi prosvjed u 9 sati u vremenu kada će se održati nova sjednica Gradskog vijeća. Dogradonačelnica Anđelka Visković također je potvrdila da će na sjednici u ponedjeljak svi vijećnici HGS-a glaasati za jamstvo bez obzira na glasove oporbe. (M.M./Hina)