10. SVIBNJA 2012. 13:18h

Štimac i Šuker podijelili funkcije u HNS-u?

Foto

Sport
0

Tekst

Najizgledniji kandidat za budućeg predsjednika HNS-a Davor Šuker sastao se jučer s Igorom Štimcem u jednom zagrebačkom hotelu. Navodno je pao i konačan dogovor oko raspodjele budućih funkcija unutar Kuće hrvatskog nogometa...

Iako nisu željeli govoriti o detaljima sastanka, procurile su informacije da su dogovorili Štimčev dolazak na klupu Vatrenih nakon Eura. Podsjetimo, takvu mogućnost nagovijestio je prije dva dana sam Šuker u razgovoru za Media servis.

"Želimo ujediniti hrvatski nogomet i da se to jedinstvo pokaže i na izborniku. Igor Štimac je jedan od kandidata, ima hrvatskih trenera koji to jes. Razgovara se, razgovarat će se i uvijek je otvoreno", rekao je Šuker.

Da bi se ostvario željeni scenarij, HNS najprije treba skinuti suspenziju Štimcu i njegovim suradnicima. Oni su kažnjeni s dvije godine zabrane obavljanja svih dužnosti u nogometu, zbog organiziranja neuspješnog puča protiv Vlatka Markovića. Aktualni izbornik Slaven Bilić pak, navodno je dobio novu ponudu. Nakon ukrajinskog Dnjipra i turskog Bešiktaša, nagađa se da ga želi i moskovski Lokomotiv. (Mediaservis)