Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

14. LIPNJA 2012. 17:19h

Vatreni spremni za utakmicu

Foto

Sport
0

Tekst

Utakmica generacije, utakmica istine, dvoboj je to koji Hrvatsku očekuje u Poznanu od 18 sati. Protivnik je četverostruki svjetski prvak Italija, no 'Vatreni' su spremni za veliku pobjedu.

"Gledajući ih protiv Irske, gledajući ih u posljednja tri tjedna, gledajući ih kroz kvalifikacije, gledajući ih što su sve prošli u posljednje tri, četiri godine, gledajući sve muke i sazrijevanje koje su prošli, gledajući ih jučer i danas i za ručkom, onda mi to daje nevjerojatnu vjeru da mi to možemo napraviti", kaže Bilić.

Bit će to bitka na sve ili ništa poručuje Bilić, jer Talijani su prva od dvije meč lopte za prolazak skupine.

"Ponašat ćemo se kao da imamo jednu i pokušat ćemo sve napraviti da ostvarimo pozitivan rezultat", istaknuo je Bilić. Za pobjedu protiv majstora taktike morat ćemo iskoristit i najmanje prilike, a u obrani greške svesti na minimum. Vedran Ćorluka obećaje da će igrati bolje.

"Da ću odigrati bolje nego što sam igrao prvu utakmicu i naravno da ćemo pobijediti Italiju", poručio je Ćorluka. A kakva je atmosfera u Poznanu, prenio nam je novinar Sportskih novosti Robert Matteoni, koji je otkrio kako će na travnjak najvjerojatnije istrčati ista postava kao i protiv Irske, a bit će samo jedna promjena, a ta je da dva napadača neće biti postavljena u vertikalnom odnosu, jedan pored drugog, nego će jedan biti ispred, a jedan nazad. Taj koji će biti nazad, a to će vjerojatno biti Mandžukić, on bi trebao više pratiti glavnog kreatora talijanske igre Pirla. Talijanska reprezentacija također će igrati u istoj postavi i u sustavu 3-5-2 s Balotellijem umjesto Di Natalea. (Mediaservis)