Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

9. SVIBNJA 2012. 16:09h

Večeras finale između Dinama i Osijeka

Foto

Sport
0

Tekst

Kreće završna bitka za Rabuzinovo sunce. Nogometaši Dinama će u uzvratnoj utakmici finala domaćeg kupa ugostiti Osijek.

Prvi dvoboj u Gradskom vrtu završio je bez pobjednika 0-0, a bivši igrač Osijeka i Dinama Davor Šuker za Media servis je rekao da su izgledi podjednaki.

"Kao igrač i Osijeka i Dinama uvijek sam navijao za sve svoje klubove. Sada bih rekao 'fifty-fifty' i neka bolji pobjedi", rekao je Šuker.

Istu nogometnu školu prošao je i Domagoj Vida. Osječanin u dresu Dinama očekuje drugi ovogodišnji trofej, ali upozorava da je Kup uvijek moguća opasnost za favorite.

"Tu je sve moguće, pa i neko iznenađenje. Mi ćemo sve napraviti da ne dođe do iznenađenja. Želimo uzeti duplu krunu i krenut ćemo po nju od prve minute. Idemo pobijediti, idemo uzeti pokal", ističe Vida.

U iznenađenje pak, vjeruje gostujući vratar Ivan Vargić, koji se nada da će njegova momčad iskoristiti priliku i doći do drugog trofeja pobjednika kupa u klupskoj povijesti.

"Sve je otvoreno. Nas jedan pogodak vodi pred vrata rada tako da ćemo istrčati čvrsto, borbeno i dati sve od sebe pa što bude. Možda nam neće trebati ni pogodak, možda ćemo na penale riješiti", kaže Vargić.

Uzvratni dvoboj finala počinje u 18 sati na stadionu Maksimir. (Mediaservis)