AUTOR Media servis
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

29. TRAVNJA 2012. 18:33h

Vedran Vukušić: U utakmicu ulazimo malo rasterećenije od Maccabija

Foto

Sport
0

Tekst

TEL AVIV - Slavlje nakon pobjede nad beogradskom momčadi nije trajalo dugo. Misli su vrlo brzo okrenute prema Maccabiju, protivniku u finalu regionalne lige.

Košarkaše Cedevite sutra čeka puna dvorana domaćih navijača i Maccabi koji mora pobijediti.

"Od početka će sigurno biti pritisak. Znam što znači igrati ovdje i u Euroligi i u Jaranskoj ligi pred 10.000 ljudi. Mislim da će jedan od ključnih momenata biti otvaranje utakmice da se mi od početka pokušamo nametnuti kao jedan čvrst i konkurentan tim", upozorio je trener Cedevite, Dražen Anzulović.

Njegovi košarkaši Partizan su svladali odličnom obranom, a uz još jednu takvu partiju, i manji broj grešaka, mogao bi pasti i 'ponos Izraela'.

"Kao i sve finalne utakmice, trebat će odigrati na najvišem mogućem nivou svih 40 minuta i nadam se da smo mi spremni da to i napravimo", rekao je Anzulović i istaknuo kako je domaćin veliki favorit u sutrašnjoj utakmici, ali i da Cedevita neće doći u Nokia Arenu sa spuštenom zastavom.

"Nama nitko ne može uzeti našu želju da damo sve od sebe i da pokušamo napraviti sve da ako dođemo u šansu za eventualnu pobjedu, tu šansu i uzmemo", poručio je 'Zula'.

Krilni igrač Cedevite,Vedran Vukušić smatra kako će sutrašnje finale biti festival košarke.

"Mislim da je ovo finale velika nagrada za sve što smo napravili u ABA ligi ove godine. Mislim da u utakmicu ulazimo malo rasterećenije od Maccabija, ono su favoriti jer ipak igraju kdo kuće. Mslim da ćemo uživati u ovoj utakmici jer igramo pred punom dvoranom, pred publikom koja voli košarku i pred kojom je lijepo igrati."

Vukušić je siguran kako će on i njegovi suigrači dati sve od sebe za prvi regionalni trofej.

"Borit ćemo se od početka do kraja, da uđemo u neku neizvjesnu završnicu i onda je sve moguće", poručio je Vukušić.

Finalni dvoboj u Nokia Areni počinje u 20 sati i 15 minuta.