7. OžUJKA 2012. 18:10h

Za Hajdukove pobjede zaslužna energetska narukvica

Foto

Sport
1

Tekst

Tajna Hajdukove sjajne predstave protiv Zagreba je u – narukvici! Naime, uoči Zagreba svi igrači, stručni stožer, prateće osoblje... dobili su narukvicu EFX, koja je dizajnirana kako bi pojedincima poboljšala izvedbu, ali i sveukupno zdravlje! Ta narukvica, koju igrači Hajduka stalno nose i skidaju je samo za vrijeme treninga i utakmica, vraća ravnotežu u tijelo, neutralizira utjecaj okoline na energiju i anulira loše djelovanje na energiju uređaja poput mobitela, televizora, računala, kućanskih aparata... Narukvica, prema nekim rezultatima, poboljšava balans, snagu, izdržljivost, daje veću koncentraciju... Anasu Sharbiniju trener Balakov navodno je dao dvije narukvice...

– Ne skidam je, valjda ćemo za utakmicu protiv Splita dobiti još jednu, pa da imamo još više energije – kaže napadač Ante Vukušić, koji je u obje svoje utakmice protiv gradskog rivala Splita zabio. I ne samo to!

– Igrao sam protiv Križanca, protiv Zenita i protiv Splita, svaki sam put zabio! Ne bojim se nikoga! A Križanac je super osoba, sreli smo se prije neki dan, poručio je da nam neće biti lako. Dvostruki kostobrani? Ha, ha, nije mi rekao da ih stavim – kaže Vukušić, kojem je cilj biti prvi strijelac lige. Bio bi prvi hajdukovac s tom titulom od Koznikua 1992.

– Lani mi je izmaklo, valjda neće ove godine. Glavni su mi konkurenti Beqiraj i Anas