AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

20. KOLOVOZA 2011. 11:59h

Beograd: Muškarac izbo nožem deset ljudi na Beer Festu

Foto

Svijet
0

Tekst

Najmanje deset osoba ozlijđeno je kada ih je u noći s petka na subotu na beogradskom Beer Festu nepoznata osoba izbola nožem. Troje posjetitelja zadobilo je teže tjelesne ozljede, a njih sedmero lakše. Svi ozlijeđeni zbrinuti su u bolnicama, a njihovo stanje je stabilno. Motiv napada još nije poznat.

No, to nije konačna brojka ozlijeđeih jer iz beogradske hitne pomoći trvde da ih je bilo najmanje 18 jer su neki zbrinuti na mjestu događaja, javlja agencija Beta. Ostalih somero posjetitelja ozljede je zadobilo u raznim drugim okolnostima.

Na 25-godišnju stranu državljanku pala je zaštitna ograda zbog čega je ona zadobile ozljede kralježnice i vrata. U padu ograde ozlijeđen je i 30-godišnji muškarac.

Nepoznate ozljede zadobio je i 20-godišnjak koji je oko 2 sata ujutro pronađen s ranom ispod desnog oka, posjekotinama i velikim brojem hematoma. Jedan njegov vršnjak potražio je pomoć zbog teških ozljeda glave dok je 35-godišnji muškarac izboden oštrim predmetom. 

Na festivalu je oko 2.30 izbila u masovna tučnjava u kojoj je ozlijeđen 34-godišnji muškarac koji je s prijelom nosa i kontuzijom glave prevezen u bolnicu. Ozljede je zadobio i 25-godišnji mladić, ali on je odbio liječenje.