30. LIPNJA 2010. 10:10h

Ljetovanje u Crnoj Gori za šest do 10 eura dnevno u malim hotelima

Sveti Stefan

Foto

Svijet
1

Tekst

Samo šest do osam eura u postsezoni i 10 do 11 eura u špici sezone plaćat će po noćenju turisti iz regije ove godine na crnogorskom primorju u malim hotelima i privatnom smještaju. Ministar turizma Crne Gore Predrag Nenezić, u razgovoru za beogradski Blic, predstavio je ponudu za sedmodnevno ljetovanje u Crnoj Gori u špici sezone za 70 do 77 eura.

- Svjesni da je turistima iz regije teže izdvojiti novac za ljetovanje, napravili smo specijalne aranžmane po vrlo niskim cijenama. Cijena tih aranžmana je od 42 do 49 eura u predsezoni i postsezoni, a od 70 do 77 eura u špici sezone. Ponuda uključuje i značajne popuste na željeznički i autobusni prijevoz, jeftinije usluge i popuste -kazao je Nenezić i dodao da se radi o malim hotelima i privatnom smještaju u mjestu po izboru.

Ovaj "recesijski" turistički paket trebao bi prije svega biti mamac za srpske turiste kojih svako ljeto gotovo milijun pohodi crnogorsku obalu. Za turiste veće platežne moći, Nenezić je za ovo ljeto najavio i otvaranje Svetog Stefana.