Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

22. SRPNJA 2012. 20:23h

Monstrum Holmes u izolaciji: Zatvorenici mu prijete, on pljuje na sve

Foto

Svijet
0

Tekst

James Holmes, osumnjičeni za ubojstvo 12 osoba na projekciji filma o Batmanu u Aurori, ne pokazuje kajanje, a u ćeliji za izolaciju u kojoj je smješten ponaša se iracionalno, prenosi agencija ANSA pisanje američkih medija.

>>Identificiran denverski ubojica<<

Holmes je smješten u izolaciju jer mnogi zatvorenici govore da ga žele ubiti, izvijestio je u petak list Daily News koji navodi i da, kako kaže izvor lista, Holmes "pljuje na stražare, pljuje na sve, ponaša se bizarno".

>>Napadač iz kina u posljednja 2 mjeseca legalno kupio 6000 komada streljiva<<

Tijekom njegove prve noći u zatvoru, drugi su zatvorenici zapjevali pjesmu u kojoj o Holmesu govore kao o "ubojici djece", što se odnosi na činjenicu da je u pokolju u mjestu Aurora u predgrađu Denvera ubijena i djevojčica u dobi od šest godina. "Svi govore da će ga ubiti i čekaju prigodu", rekao je listu Watne Medley, koji je netom pušten iz zatvora u kojem se nalazi Holmes. Holmes je u zatvor doveden pokriven crvenim ručnikom dva sata nakon pokolja u kinu dvorani.

>>SAD: U pucnjavi u kinu ubijeno deset, a ranjeno 40 osoba<<

Američki su mediji u nedjelju izvijestili da se tijekom ubilačkog pohoda u kinu Holmesova poluautomatska puška zaglavila te je morao uzeti manje smrtonosno oružje. Po izvorima američkih medija, poluautomatska puška koju je imao Holmes može ispaljivati 50 do 60 metaka u minuti. (Hina)