MITSKA EL CHUPACABRA

3. RUJNA 2009. 17:01h

VIDEO: U Teksasu pronađeno biće koje siše krv?

El Chupacabra

Foto

Svijet
0

Tekst

Muškarac iz Teksasa pronašao je u svom kokošinjcu biće koje nalikuje psu, a čiji je zadatak za života bio da siše krv.

Lynn Butler, državljanin Teksasa, vjeruje kako je pronašao tijelo legendarne El Chupacabre. El Chupacabra se smatra mitskim bićem čiji je zadatak za života bio da siše krv.

U posljednih nekoliko godina zabilježeno je nekoliko pojavljivanja ovog mističnog bića, međutim, znanstvenici i dalje tvrde kako je urbani mit ostao ono što je i bio - priča za zastrašivanje djece.
Preparator iz Teksasa, Jerry Ayer, tvrdi kako do sad nikada nije ugledao biće slično ovome, no, za njega u svim krajevima SAD-a postoji opis.

Neki zvijer opisuju kao psa, neki kao guštera, glodavca ili slično, no u svim opisima postoji nešto zajedničko - naglašeni očnjaci.

Butler tvrdi kako je zvjer pronašao u svom kokošinjcu prije nekoliko mjeseci, kada se biće odlučilo nahraniti pernatim životinjama.

VIDEO: U Teksasu pronađeno mitsko biće?

Prijatelji Butler i Ayer odlučili su se kako bi zvijer bilo najbolj preparirati i izložiti javnosti, dok Ayer priznaje kako mu biće nalikuje kojotu koji je mutirao.

Osim u SAD-u, priče o Chupacabri postaje u Rusiji i u nekim Južnoameričkim zemljama, odakle je legenda i potekla.

U posljednih nekoliko godina zabilježeno je nekoliko pojavljivanja ovog mističnog bića, međutim, znanstvenici i dalje tvrde kako je urbani mit ostao ono što je i bio - priča za zastrašivanje djece.