11. SVIBNJA 2012. 18:55h

Beyonce je najseksi mama, a Clooneyjeva cura ima najseksi noge

Foto

Trach
0

Tekst

Najpoznatiji brend donjeg rublja na svijetu, Victoria's Secret, objavio je svoju tradicionalnu, sedmu po redu, godišnju listu seksi ljudi.

Po njima je najseksi glumica Charlize Theron, najseksi oči ima Jennifer Lawrence, a usnice Amanda Seyfried. Za najseksi noge proglasili su one Stacy Keibler (nova djevojka Georgea Clooneya), najseksi stil ima Blake Lively, a smisao za humor Emma Stone.

Za najseksi mamu proglašena je, naravno, Beyonce.

A jedna od najljepših Victorijinih anđela, Doutzen Kroes, otkrila je portalu Fashionista što je njoj najseksi.

- Najseksi se osjećam u crvenom rublju. Ono mi uvijek daje dodatno samopouzdanje - rekla je Doutzen.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!