1. SRPNJA 2011. 11:17h

Brett Rogers istukao ženu, Strikeforce mu dao "košaricu"

Pedestrians look at police stationed at entranceway to shooting site one day after a young gunman shot and killed six people incuding U.S District Judge John Roll and critically wounded U.S Representative Gabrielle Giffords in Florence, Arizona on January 9, 2011.    The assassination attempt occurred near a northern Safeway in Tucson on January 8, 2011.       UPI/Gary C. Caskey

Foto

Trach
0

Tekst

Brett Rogers (30), borac koji je nastupao pod okriljem Strikeforcea, završio je u zatvoru nakon što je istukao suprugu Tiuanu

Policija je 117 kilograma teškog gladijatora privela za napad, gušenje i ugrožavanje djeteta, jer su njegovom gušenju i udaranju supruge nazočile i dvije kćeri od devet i deset godina.

Kad su policijski službenici stigli na mjesto događaja, Rogers je navodno smrdio  po alkoholu, a rekao im je da je udario ženu tek nakon što je ona udarila njega. Policija je našla Tiuanu kako hoda ulicom sva krvava, a nedostajao njoj je i zub. Prvo je rekla da je ozljede zadobila tako što je pala, no kasnije je u kolima hitne pomoći otkrila što se zaista dogodilo.

Priznala je da je sve pokušala zataškati kako ne bi ugrozila muževu karijeru u Strikeforceu, a Rogersove kćeri susjedima su rekle kako je njihov otac znao i njih ponekad gušiti u navali bijesa.

Nakon incidenta oglasila se i Rogersova organizacija Strikeforce, koja je prekinula suradnju s borcem.