BEZ DLAKE NA JEZIKU

3. PROSINCA 2007. 19:09h

Davor Gobac: 50 Cent je za klince!

Tekst

Kaj ti Amerikanci misle da bumo mi pop... da je preživil devet metaka, pa to su priče za malu djecu, kaže šaljivi Gobac.

Zaprešićki rocker Davor Gobac, za kojeg su mnogi pa i kladioničari očekivali da će ispasti u posljednjem nastupu 'Plesa sa zvijezdama', ipak nije napustio show.

Iako mnogi kažu da je Gobac ostao u showu samo zbog svog zabavljačkog duha i duhovitosti, Davor sam potvrđuje isto.

- Sigurno nisam dogural' tak daleko zbog besprijekorne koreografije. Ne mislim ja niš - rekao nam je Gobac dodajući kako je to samo show koji on ne doživljava nimalo ozbiljno.

Luka je najtalentiraniji

Davor ne očekuje da će doći do finala, no jedini ima svog favorita.

- Znam da Lana najbolje pleše i da je već prije nekaj plesala, ali moj osobni favorit je Luka Nižetić, zato kaj je mali najtalentiraniji i prirodan je - kaže Gobac.

Prema predviđanjima kladioničara, Gobac je imao najveće šanse za ispadanje, s koeficijentom od čak 1.40. Tako su svi koji su se kladili na poznatog šaljivdžiju, listić mogli samo poderati jer ih je i ovaj put iznenadio.

- Kaj ti kladioničari znaju - prokomentirao je Gobac dodavši kako on osobno ne posjećuje kladionice.

50 Cent je za klince

I o dolasku poznatog repera 50 Centa u Zagreb, gdje će održati koncert u Domu sportova, Gobac ima svoje mišljenje te kaže kako sigurno neće na koncert jer je to za klince.

- Ma ne bum na to išel, pa to je za klince. To je za osnovnu školu. Kaj ti Amerikanci misle da bumo mi pop… da je preživil devet metaka. Joj, to su priče za malu djecu - ispričao je veseli Gobac.

Pogledajte i nedavni intervju s Davorom Gobcem.