AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

25. VELJAčE 2012. 17:14h

Elton John pronalazi dečke za Heidi Klum i Katy Perry

Foto

Trach
0

Tekst

Ako se želja Eltona Johna ostvari, Katy Perry i Heidi Klum sutra će s njegove tradicionalne zabave nakon dodjele Oscara otići s novim dečkima. Naime, slavni glazbenik dao si je za zadatak svojim lijepim i odnedavno slobodnim prijateljicama pronaći muškarce, a već ima u planu i neke kandidate.

Katy i Heidi na glamuroznoj zabavi sjedit će za posebnim stolom, namijenjenom samo ženama čija su srca odnedavno ponovno slobodna. Navodno je jedan stolac rezerviran i za Kim Kardashian. Sa toga stola pružat će se najbolji pogled na slobodne muškarce koji će doći na tulum.

- Elton smatra da je to odličan način da im vrati osmijeh na lica, a iskreno se nada da će uspjeti nekoga i spojiti. Prošli je mjesec stupio u kontakt s Heidi i Katy i ponudio im svoju pomoć. Kim Kardashian također kaže da je spremna za novu ljubav pa bi to mogla biti vrlo vesela večer – otkrio je izvor blizak slavnom “Kupidu” za Daily Mirror.

Dame će sjediti za stolom odmah do stola svojeg domaćina i njegova supruga Davida Furnisha. Elton im je obećao da će pozvati mnoštvo mladih, zgodnih i slobodnih heteroseksualaca.

- David već ima dva prijatelja redatelja za koje smatra da bi bili idealni za Katy i Heidi – dodao je izvor.