AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

26. LIPNJA 2012. 12:13h

Fatmagul ljetuje s Mustafom?

Foto

Trach
0

Tekst

Glumica Beren Saat, poznatija po svojim ulogama strastvene Bihter i plahe Fatmagul, uhvaćena je na odmoru zajedno s kolegom iz serije 'Izgubljena čast' Firatom Celikom. Lijepa Beren često boravi s Firatom.

U seriji 'Izgubljena čast' Beren i Firat tumače bivše zaručnike koje je razdvojila gorka sudbina, ali i činjenica kako Firatov lik Mustafa nije imao razumijevanju za Fatmagul koja je bila žrtva silovanja. 

Dok je mediji prate u stopu, Beren je odlučila uhvatiti prve ljetne zrake sunca, a čini se kako joj je Firat Celik bio idealno društvo. Na službenim FB stranicama glumaca osvanula je njihova zajednička fotografija.

Inače Beren je nedavno priznala kako joj je dečko Kenan Dogulu, turski pop pjevač koji je 2007. godine predstavljao svoju zemlju na Eurosongu i osvojio četvrto mjesto.

Turski mediji nedavno su se raspisali o novoj ljubavi koja je planula na setu 'Izgubljene časti' između Beren Saat i Firata Celika. Navodno su glumci zajedno provodili mnogo vremena na setu, ali i izvan njega, a paparazzi su ih uhvatili zajedno na koncertu Jamiraquaija.