Fotograf: Siniša Bužan FOTOGRAF Siniša Bužan
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

S DEČKOM U SHOPINGU

12. PROSINCA 2009. 03:00h

FOTO: Bruna Sanader već četiri godine voli Bojana

Tekst

Mlađa kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Bruna, već je godinama u vezi s nekadašnjim školskim kolegom Bojanom Perkovićem.

Kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Bruna Sanader, nikada nije bila pretjerano medijski eksponirana. Štoviše, svaki put kad bi je fotografirali na nekom događaju činilo se kako joj takav oblik pažnje smeta. Ipak, povremeno je davala izjave, ako su bile vezane uz stvari koje je ona smatrala važnim.

Siniša Bužan-.--.-
Photo Siniša Bužan  
Tako je prije dvije godine otkrila kako je upisala Medicinski fakultet jer želi pomagati ljudima. Sam upis na faks za Brunu, koja je oduvijek bila odlična učenica, bio je 'mačji kašalj'.

Naime, kćer bivšeg premijera bila je 165. na prijemnom ispitu pa je na medicinu 'upala' bez plaćanja, odnosno uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

No, koliko je otvoreno progovorila o svojoj želji da pomaže ljudima, toliko je Bruna bila šutljiva po pitanju svoje ljubavi.

Kavalirski joj uzeo vrećice 

Iako su je mediji u više navrata uhvatili u društvu jednog mladića, Sanaderova mlađa kći nije htjela odgovarati na novinarska pitanja o njemu.

Međutim, saznalo se kako je Brunin dečko njen nekadašnji kolega iz školskih klupa, točnije iz zagrebačke IV. gimnazije, Bojan Perković.

Siniša Bužan-.--.-
Photo Siniša Bužan  
Par je zajedno već četiri godine, a sudeći prema fotografijama koje je snimio naš fotograf, u njihovoj vezi i dalje cvjetaju ruže. Naime, mi smo ih 'uhvatili' u shopingu u središtu Zagreba. 

Bojan se pritom pokazao kao kavalir pa je, nakon što je zakopčao jaknu, preuzeo 'teret' u svoje ruke.

Iako par u javnosti nikada ne izmjenjuje nježnosti, Bojan je ipak nježno prebacio ruku preko Bruninih leđa. Time joj je, na diskretan način, pokazao kako ju je spreman štititi od svega.

Brunu je čuvala služba osiguranja

Ne znamo je li Bojan bio uz djevojku i u Gjuri 2 za doček Nove godine kada je tamo izbila žestoka tučnjava, no poznato je kako su se za njenu sigurnost tada pobrinuli pripadnici službe osiguranja.

Podsjetimo, tada 18-godišnja Bruna zatekla se u navedenom klubu kada je započela opća tučnjava. Kako je u to vrijeme Brunin otac bio premijer, djevojka je, sukladno propisima, imala pravo na zaštitu.

Čim je 'krenula frka', osiguranje je Brunu izvelo van pa je, na sreću, propustila pucnjavu.    Fotografije zaljubljenih Brune i Bojana pogledajte u FOTOGALERIJI.