TEKST: Kristina Balun
FOTO: Siniša Bužan
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

18. SRPNJA 2010. 21:38h

FOTO: Kristina Krepela u romantičnom ruhu prošetala špicom

Kristina sa šeširićem na glavi

Foto

Kristina Krepela ...
0

Tekst

Kristina Krepela mlada je hrvatska glumica koja je već u 28. godini ostvarila zavidnu glumačku karijeru. Svoju najpoznatiju uloga ostvarila je u filmu 'Žena mušketir' gdje je glumila španjolsku princezu Marie Therese, dok joj je partner u filmu bio svjetski poznati glumac Gerard Depardieu.

Upravo po sjajnom vladanju engleskim jezikom postala je prepoznata i izvan granica Lijepe Naše. Također, mlada glumica nerijetko je dokazala kako ima 'nos' za modu te se njeno ime nije moglo čuti na popisima najgore odjevenih Hrvatica'.

Daljnje talente zorno je prikazala u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje je nastupala s Markom Toljom, kad je skupljala brojne pohvale žirija.

Pohađala je Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, a njena prva uloga bila je u kratkom filmu 'Leptir' iz 2003. godine.

Ova poznata glumica odlučila se samo prošetati po zagrebačkoj špici, za šetnju je odabrala svoju prepoznatljivu modnu kombinaciju. Bijela haljina, plava vestica, japanke, šeširić, sunčane naočale, cvijetna torba i dašak romantike buketić cvijeća.

Fotogaletiju Kristine pogledajte na našem portalu OVDJE.