AUTOR: N.B.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

12. RUJNA 2012. 18:57h

Hrabra Jennifer Hudson oprostila ubojici svoje obitelji

Foto

Trach
0

Tekst

Poznata američka pjevačica i glumica, Jennifer Hudson, poručila je kako oprašta bivšem mužu svoje sestre Julie za ubojstvo tri člana njezine obitelji u Chicagu 2008. godine.

William Balfour, bivši muž njezine sestre, nedavno je osuđen na doživotni zatvor za ubojstvo Jenniferinog brata i majke, kao i sedmogodišnje Julijine kćeri, prenosi upi.com.

Jennifer se odvažila te je u razgovoru s popularnom Oprah Winfrey otvorila bolne rane i progovorila o tragediji koja će ju pratiti cijeli život.

- Za većinu toga nije on kriv - poručila je Hudson te nastavila - Problem je u tome što su ga učili, kako su ga odgojili. Ako primaš ljubav kakvu je nama majka davala, ili imaš dobru potporu, onda možda imaš šanse -

Iako je spremno progovorila o obiteljskog tragediji, Hudson priznaje kako nije posjetila grobove svojih najmilijih od njihova pogreba, no smatra kako je nakon presude ubojici spremna otići.

- Sada želim otići jer se osjećam kao da smo nešto postigli, pravda je zadovoljena. Nisam mogla doći na grob praznih ruku, no sada dolazim sa zadovoljenom pravdom, pa smatram da sam ih zaslužila vidjeti - zaljučuje hrabra Jennifer.