AUTOR: Lana Tupek
FOTO: arhiv
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

PONOVNO ZALJUBLJEN

19. TRAVNJA 2009. 17:48h

Ivan Todorić u vezi sa srpskom manekenkom

Tekst

Milica Mihajlović i Todorić nedavno su doputovali s odmora koji su proveli u Miami Beachu, a ondje su proslavili i pola godine veze.

Ivan Todorić ponovno je zaljubljen. Njegova je nova odabranica Srpkinja Milica Mihajlović koju je navodno upoznao u New Yorku gdje je bio na poslovnom putu. Milica je u Americi također boravila zbog posla, ondje je nosila nekoliko revija.

Ivan je sedam godina bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević, a navodno je kratko 'petljao' i s Anteom Kodžoman, no to nitko od njih nikada nije potvrdio.

Mlada manekenka i Todorić nedavno su doputovali s odmora koji su proveli u Miami Beachu gdje su proslavili i pola godine veze.

Na vjenčanje Ivana, sina bivšeg premijera Nikice Valentića, mladi Todorić koji je Valentiću bio kum, doveo je i svoju novu djevojku te ju je predstavio svojim roditeljima. Par nije skrivao zaljubljenost, no fotografe su ipak izbjegavali. Ipak, zbog nepažnje, fotografirani su kako se ljube pokraj grmlja.

- Ivan je tako drag i dobar dečko. Uopće se ne smatra javnom ličnosti. Samo zato što su mu roditelji poznati, sve zanima s kim je, pa naravno da se skriva i ne želi da se svi bave njegovom privatnosti. Bio je s curom i vidjelo se da su zaljubljeni - kazao je izvor.