20. TRAVNJA 2012. 17:32h

Jennifer Aniston je trudna, vijest proslavila s Tomom Hanksom

Foto

Trach
0

Tekst

Jennifer Aniston posljednjih je godina bila trudna nekoliko puta, no čini se da bi vijest o glumičinu blaženom stanju, koja je proteklog tjedna preplavila američke medije, ovaj put mogla biti istinita.

Nazdravili sakeom

Naime, na tajnoj večeri u japanskom restoranu Kastuya u Los Angelesu 43-godišnja glumica s dečkom Justinom Therouxom ušuljala se na stražnja vrata. Par se sastao s Tomom Hanksom i njegovom suprugom Ritom Willson, s kojima je Aniston godinama bliska prijateljica.

Sjedili su u posebnom separeu restorana, a na njihov zahtjev konobari ih nisu smjeli previše ometati. Jennifer je blistala od sreće te im otkrila da će napokon postati majka. Svjedoci kažu da se glumica cijelo vrijeme držala za trbuh i pila samo vodu, dok su Justin i Hanksovi nazdravljali sakeom. Dečko hollywoodske miljenice oblijetao je oko nje, stalno je grlio, vidjelo se da je riječ o proslavi nečeg velikog u njihovoj vezi.

Posjeti ginekologu

Izvori bliski glumici otkrili su da je Jennifer posljednjih mjeseci redovito posjećivala poznatog ginekologa Roberta Katza.

Iz nepoznatih razloga nedavno je odustala od njegovih savjeta i zamijenila ga drugim stručnjakom za fertilitet u poznatoj bolnici Cedars-Sinais, kojim je jako zadovoljna. Njezini bliski prijatelji iskreno se nadaju da će se Aniston uskoro ispuniti najveći san. I sama je priznala da silno želi postati mama.