2. VELJAčE 2012. 21:20h

Leslie Carter umrla od predoziranja lijekovima nakon duge depresije

Foto

Trach
0

Tekst

 

Dan nakon objave vijesti da je Leslie Carter, 25-godišnja sestra Nicka Cartera iz grupe Backstreet Boys, preminula, policijsko izvješće otkrilo je detalje oko smrti pjevačice u usponu. U njemu piše da je Leslie umrla je od predoziranja lijekovima čemu je prethodila dugogodišnja borba s depresijom i drugim psihičkim bolestima zbog čega je stalno bila na lijekovima.

Leslie su beživotnu u njenom krevetu pronašli otac Robert i pomajka Ginger koja je nazvala 911 i rekla operateru da Leslie ne diše. Otac ju je pokušao oživjeti, ali bezuspješno. Majka desetomjesečme djevojčice Alysse odvezena je u bolnicu gdje je ubrzo proglašena mrtvom.

Pored njenog krevetu u njenom domu u New Yorku pronađeni su lijekovi koji se uzimaju kod shizofrenije, bipolarnog poremećaja i tjeskobe.

Kako je njena pomajka ispričala policiji, Leslie se ujutro toga dana osjećala vrlo loše te je zaspala pod tušem, a Ginger ju je odvela do kreveta. Kasnije popodne otac i pomajka našli su je bez svijesti.

Članovi obitelji izjavili su da je Leslie bila zadovoljna mirnim životom daleko od svjetla pozornice iako je nekoć sanjala o pjevačkoj karijeri. Njen prvi album koji je trebao izaći 1999. godine nikada nije izdan.