TEKST: A.D.
FOTO: Arhiv
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

1. LIPNJA 2010. 18:20h

Maja Vučić demantirala novu vezu

Foto

Trach
0

Tekst

Maja Vučić u nekoliko je navrata viđena na zagrebačkoj špici u društvu atraktivnog muškarca što je odmah potaknulo nagađanja o tome da ima novog dečka.

Lijepa je pjevačica uslikana u jednom zagrebačkom kafiću, na kavi, s nepoznatim muškarcem pa su neki mediji odmah počeli postavljati pitanje ima li novosti u njenom ljubavnom životu. Bivša Divasica za hrvatske je medije to demantirala.

- Ne postoji neki novi muškarac u mom životu - rekla je Maja i dodala kako pije kavu s raznim ljudima pa nije ni čudo da je viđena s nekim na špici, jer je kafić praktički njeno "radno mjesto". U kafiću sastanči s raznim ljudima i dogovara projekte.

Glazbenica i diplomirana psihologica prekinula je prije gotovo godinu dana, dugogodišnju vezu s Igorom Hajdarhodžićem s kojim ima trogodišnju kćer Gitu. Maja nam je nedavno izjavila da je s bivšim partnerom u "jako dobrim odnosima" što je u skladu s izjavama koje je Igor dao nakon prekida. On je tada rekao da je s Majom ostao u dobrim odnosima, jer zajednički brinu o kćeri. Bivša je Divasica nedavno aktivirala svoju glazbenu karijeru i prošlog je mjeseca snimila spot u vjenčanici, za pjesmu "Bit će ti žao". Njime najavljuje album koji će se na tržištu naći na jesen.