17. TRAVNJA 2012. 09:06h

Nicole Kidman i Clive Owen novi su ljubavni par - ali samo na filmu

Foto

Trach
0

Tekst

Nicole Kidman i Clive Owen novi su ljubavni par, ali samo u novom filmu The Hemingway & Gellhorn u kojem su odigrali glavne uloge - Ernesta Hemingwaya i njegovu suprugu  Martu Helhorne.Marta je bila jedina od njeegove četiri supruge koja ga je zatražila razvod. Inspirirala ga je da napiše roman 'Kome zvona zvone' .

Za potrebe promocije HBO filma glumci su snimili zanimljiv editorijal za američki W magazin u kojem glume zaljubljeni par s početka šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Za razliku od odvažne Gelhorne koju glumi Kidman priznaje da joj ta karakterna osobina privatno nedostaje.

- Moj suprug Keith Urban smatra da sam previše osjetljiva žena za koju je ovaj svijet presirov i nerijetko zbog toga budem povrijeđena. No zato imam njega da me čuva, otkrila je 44-godišnja glumica.

Owen je pak otkrio kako je upoznao svoju suprugu Sarah Jane Fenton s kojom je u braku punih 17 godina.

- Bilo je to na koleđu kad sam u dramskoj grupi u predstavi 'Romei i Julija' glumio Romea. Kad sam ugledao Sarah koja je bila Julija znao sam da joj neću moći odoljeti, kaže Glumac koji je u braku dobio dvije kćeri.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!