6. RUJNA 2013. 11:46h

Nives Celzijuz odgovara budalama. I odgovara im pametno!

Nives Celzijus

Foto

Trach
0

Tekst

 

Nives Celzijus je na svojoj Facebook stranici odgovorila na novinarske analize o razlozima njezine prisutnosti u medijsokm prostoru.
Evo što je Nives napisala:
"Super si mi ovi frikovi sa ranojutarnjim analizama trebam li ja i slicne svakodnevno popunjavati medijski prostor. koji su razlozi moje prisutnosti, placam li koga, jesam li intimna sa urednikom, novinarom, cijelom redakcijom… tocnije sa zaposlenicima svih redakcija u Hrvatskoj i sire koji me kao "guraju"…. pa eto da odgovorim tebi i slicnim frikovima. u medijima sam ne zato sto ja to zelim ili novinar ili urednik. nije cak ni zbog fanova i ljudi koji me vole i zele citati o meni…svoju medijsku "popularnost" dugujem iskljucivo tebi i slicnim debilima kao i svakom tvom kliku na moj clanak ( koji uopce ne zelis citati). sve dok klikas na clanke koje ne zelis citati umjesto na one koje zelis, ja sam tu… htjeli mi to ili ne…"
"Mozda Hrvatima smeta moje cesto pojavljivanje u medijima... zato me u Grckoj imaju rado...svakodnevno :)"

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!