25. KOLOVOZA 2012. 10:45h

Oproštajna poruka redatelja Scotta ne otkriva razlog samoubojstva

film Top Gun

Foto

Trach
0

Tekst

Oproštajna poruka redatelja Tonyja Scotta ne otkriva razlog njegova samoubojstva, objavio je u petak Los Angeles Times, pozivajući se na izvore iz institucija koje istražuju smrt koja je zbunila Hollywood.

U oproštajnoj poruci i pismima koja je ostavio prije smrtonosnog skoka s mosta iznad luke u Los Angelesu slavni redatelj nije spomenuo zdravstvene probleme, a LA Times doznaje kako vlasti ne isključuju mogućnost da se možda nikad ne otkrije razlog samoubojstva 68-godišnjeg redatelja koji je svjetsku slavu dosegao filmovima Top Gun, Dani groma, Policajca s Beverlly Hillsa 2, Grimizna plima i Zanimanje špijun.

Nakon samoubojstva pojavila su se nagađanja da je Scott imao tumor na mozgu, no njegova obitelj je to opovrgnula, a i obdukcija nije otkrila znakove mogućeg tumora.

Konačni uzrok smrti trebao bi biti poznat za nekoliko tjedana kada se dobiju rezultati toksikoloških analiza i drugih testiranja. Do tada će smrt Tonya Scotta, mlađeg brata također slavnog holivudskog redatelja i oskarovca Ridleya Scotta, biti misterija za svijet filmske i televizijske industrije u kojem je uživao ugled.

Očekuje se da će slavni redatelj biti pokopan u subotu na privatnom obiteljskom pogrebu. (Hina)